Syyskokous 2023

Syyskokous pidettiin Laturastin Majalla 28.10.2023

Kokous paitsi teki henkilövalinnat, keskusteli myös tulevista tapahtumista, presidentinvaaleista, nautti maittavaa iltapalaa ja sanojat kävivät saunassa. Olimme myös kovin ilahtuneita uuden jäsenen kokoukseen paikalle tulosta ja Vesa toivotettiinkin lämpimästi mukaan porukkaan. Muutenkin jäseniä oli mukavasti saapunut paikalle.

Puheenjohtajamme vaihtuu ensi vuodelle. Puheenjohtajakauden päättävä Jukka Tuppurainen jättää nyt puheenjohtajan tehtävät uudelle kasvolle. Yksi kunnanvaltuutetuistamme Milla Ollikainen ryhtyy puheenjohtajaksi vuodelle 2024. Milla tuli valituksi valtuustoon 2021 kuntavaaleissa ja hänellä on vahva ammattiyhdistystausta. Hän toimii JHL.n pääluottamusmiehenä varhaiskasvatuksessa ja on JHL:n ammattiosasto 135 jäsen. Näistä on varmasti hyötyä yhdistyksen toiminnassa. Toivotamme Millalle menestystä tässä tehtävässä ja hän toivottaa kaikki tervetulleeksi nykäisemään kylällä hihasta.

Jukka jatkaa yhdistyksen johtokunnassa ja on vahvasti mukana maakunnallisissa tehtävissä SDP.n edustajana. Varapuheenjohtajaksi kokous valitsi Heikki Miettisen joka jatkaa kuluneelta vuodelta tässä tehtävässä.

Loput henkilövalinnat toisessa artikkelissa.