Heikki Miettinen

Olen 46-vuotias tuleva Siilinjärven SDP:n varapuheenjohtaja, sairaanhoitaja, Siilinjärven Sote-lautakunnan jäsen, TtM-opiskelija ja aluevaaliehdokas.

Aluevaltuutettuna haluaisin olla vaikuttamassa sote-palveluiden saavutettavuuteen ja laatuun. Erityisesti haluan olla ajamassa lasten ja nuorten asiaa, heidän mielenterveyspalveluiden saavutettavuutta ja vaikuttavuutta. Tämä teema onkin ollut laajasti ajankohtainen julkisessa keskustelussa. Sairaanhoitajana olen myös huolissani sote-henkilöstön hyvinvoinnista ja pyrin osaltani vaikuttamaan siihen positiivisesti. Alueet ovat jatkossa työnantajan asemassa ja on tärkeää pitää huolta tärkeimmästä voimavarasta, eli henkilöstöstä. Lähipalveluiden olisi säilyttävä jokaisessa kunnassa. Rahoituksen pienentyessä kaikkea palvelua ei voine säilyttää, joten sellaisen lupaaminen lienee väärin. Palveluiden piiriin olisi kuitenkin päästävä ilman matkustamista.

Asun Siilinjärvellä, missä olen syntynytkin. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kaksi teini-ikäistä tytärtä. Nuorempana harrastin aktiivisesti lentopalloa, mutta vuosien ja vammojen myötä tämä mieleinen harrastus on jäänyt. Nykyisin jos perheen, omien opintojeni ja politiikan menojen puolesta aikaa jää käyn mielelläni kuntosalilla ja viimeisenä villityksenä sieltä on mukaan tarttunut kädenvääntö.

Heikki Miettinen SIVUT

sairaanhoitaja, TtK, 46v

Sote-lautakunnan jäsen, varavaltuutettu